Ingyenes online képszerkesztő

Létrehoztuk ingyenes képszerkesztő programunkat, amely segítségével a böngésződben tudod szerkeszteni kedvenc képeidet. Minden olyan alapvető funkcióval rendelkezik, amire csak szükséged lehet, illetve sok olyan szórakoztató funkcióval is elláttuk, amik minden képet fel tudnak dobni; így akár szöveget, beszédbuborékokat, matricákat, és különböző effektusokat is hozzá tudsz adni a képeidhez.

Profi képszerkesztés

Profi képszerkesztés

Könnyen használható, egyszerű szerkesztőeszközünkkel szórakozva manipulálhatod és alakíthatod át képeidet, vagy teheted még briliánsabbá fotóidat, kreatív anyagaidat.

Dekoratív extrák

Dekoratív extrák

A kompakt kialakítás ellenére, sok-sok extra lehetőséget kínálunk képeid feldobásához: szövegbuborékok, matricák, kerekített sarkok, effektek, matricák sora várja, hogy alkalmazd őket képanyagaidon, és még lenyűgözőbbé tedd fotóidat, egyéb kiadványaidat.

Képek átméretezése, kivágása

Képek átméretezése, kivágása

Ingyenes képszerkesztő programunkban átméretezésheted képeidet, vagy épp tetszőlegesen meg is vághatod őket. Töltsd fel átalakítandó képed, majd add meg a méreteket, vagy csonkold kedvedre.

Biztonságos képszerkesztés: itt készített anyagaidat nem mentjük- és nem is tároljuk el a szerverünkön.

Segédletek

Átalános papír méretek

       A                                                    B                                               C

841 × 1189 mm                          1000 × 1414 mm                       917 × 1297 mm

1594 × 841 mm                          707 × 1000 mm                         648 × 917 mm

2420 × 594 mm                          500 × 707 mm                           458 × 648 mm

3297 × 420 mm                          353 × 500 mm                           324 × 458 mm

4210 × 297 mm                          250 × 353 mm                           229 × 324 mm

5148 × 210 mm                          176 × 250 mm                           162 × 229 mm

6105 × 148 mm                          125 × 176 mm                           114 × 162 mm

774 × 105 mm                             88 × 125 mm                             81 × 114 mm


Névjegykártya szabvány méret
90x50 mm, fekvő formátum

Általános papírméretek

Képszerkesztő kisokos

Kép kivágása

#Kivágás

Ahhoz, hogy adott méretre tudd vágni kiválasztott fotód, képed, kattints a vezérlő panel „Kivágás” menüpontjára. Miután a vágást jelölő négyzet megjelent, helyezd a számodra megfelelő pozícióba, vagy add meg a szükséges méreteket, majd kattints a kivágás véglegesítéséért a „Crop” gombra.

Kép átméretezése

#Átméretezés

Ha szeretnéd átméretezni a képed, kattints a „Méretezés” menüpontra, s add meg a kívánt méreteket. A „Use Percentage” négyzet bejelölésével külön-külön adhatod meg a kívánt méreteket, a „Maintain Aspect Ratio” lehetőség kipipálásával viszont olyan optimális méreteket adhatsz meg, amelyek segítségével biztosan nem fog torzulni a képanyagod. Munkád a „Átméretezés” gomb megnyomásával véglegesítheted.

Forgatás

#Forgatás

Képanyagod forgatásához kattints a „Forgat” parancsra, majd a csúszka segítségével forgasd el a képed, végül ha elkészültél, az „Alkalmaz” gomb megnyomásával véglegesítheted módosításaidat.

Színezés

#Színezés

A „Szín” menüpont segítségével átszínezheted az aktuális réteg hátterét. Ez a funkció csak akkor működik, ha a kiválasztott képed nem fedi be teljesen az adott réteget.

Alakzatok

#Alakzatok

·   Számos alakzatot hozzáadhatsz vezérlő panelünkből a képedhez. Kattints a kívánt (kör, téglalap, háromszög, ellipszis, hatszög) formára, majd szabd személyre a mintáját, méretét. Ha a panel mellé kattintasz, látni fogod a személyre szabott alakzatodat. Végül a kurzorral kattints rá és helyezd oda, ahova csak szeretnéd.

Rajzolás

#Rajzolás

Ha szabadon rajzolgatnál, kattints a „Rajzolás” menüpontra, és válaszd ki a neked tetsző ecsetet. Hogy ne zavarjon a vezérlőpanel a rajzolásban, „fogd és vidd” módszerrel helyezd a vásznad mellé, s egy kattintással meg is kezdheted a firkálást. Ha elkészültél a rajzoddal, mentsd el a munkád.

Szűrők

#Szűrők

Hozzáadásukhoz nyisd meg a „Szűrők” menüpontot, és kattints a neked tetszőre és máris megjelenik képeden a kívánt hatás. Egyszerre több filtert is alkalmazhatsz a képen. Ha valamelyiket szeretnéd eltávolítani, a szűrőn látható X jelre kattintva törölheted. Ahhoz, hogy mindent bevonjon az adott filter, egyesítened kell a rétegeidet, s úgy alkalmazni az adott szűrőt.

Szöveg hozzáadása képhez

#Szöveg 

Tetszőleges szöveg hozzáadásához kattints a baloldali vezérlőpanel „Szöveg” menüpontjára, és válaszd ki a terveidnek megfelelő betűtípust. A választékot felsorolás szerűen is megtalálod, illetve a betűtípusaink listája kereshető is. Több mint 600 betűtípust képes integrálni programunk, így biztosan találsz az igényeidnek megfelelő, dekoratív típust. Ha a szöveged tartalmán szeretnél változtatni, dupla kattintással teheted szerkeszthetővé a tartalmad.

Sarokkerekítés

#Sarokkerekítés

Képed sarkainak lekerekítéséhez kattints a „Sarokkerekítés” menüpontra, majd a csúszka segítségével add meg a neked tetsző szöget a sarkok lekerekítéséhez. Minél nagyobb értékre húzod a csúszkát, annál kerekebb sarkokat kapsz. Ha elérted a neked tetsző kinézetet, kattints az „Alkalmaz” gombra.

Rétegek

#Rétegek

A jobboldali „Rétegek” panel segítségével tudod kezelni a rétegeket, vagyis a különböző objektumokat, feliratokat, szűrőket, amiket a képeden elhelyeztél. Kattints az adott rétegre a kiválasztásért, majd a szem ikonra, hogy láthatóvá váljanak. Ha törölni szeretnéd őket, kattints a kuka ikonra. 

Egyesítés

#Egyesítés

Az "Egyesítés" menüpont segítségével tudod egyesíteni minden réteged és objektumod egyetlen képpé. Bár ezt követően az alkotóelemek már nem lesznek módosíthatók vagy mozgathatók, további filtereket, matricákat elhelyezhetsz még a képeden. Fontos, hogy  végeredményt egyben csak egyesítést követően tudod elmenteni.

Előzmények

#Előzmények

Szinte minden lépéssel, amit a kép szerkesztése során teszel, találkozhatsz az előzmények panelben, így könnyedén ugrálhatsz az elvégzett változtatások között, és eszközölhetsz újabbakat.

GamIT Hungary Kft. Tel.: +36 30 792 1784 Email: info@budapestonlinenyomda.hu Cím: 1147 Budapest, Telepes utca 72-74.