A névjegykártya készítés tartalmi oldaláról

Saját névjegykártya nélkül ma már egyetlen vállalkozó sem indulhat el az irodából. Bármikor adódhat olyan alkalom, amikor új ügyfeleket szerezhet, népszerűsítheti a cégét és gyarapíthatja a megrendelések számát. Arról számos helyen esik szó, hogy mitől lesz egy névjegykártya divatos vagy designos, melyek a névjegykártya készítés legfrissebb trendjei. Ezek a formai szempontok, de ritkábban esik szó a másik oldalról, a tartalmi dolgokról.


A névjegykártya készítés eredményességét és a névjegykártya használatának későbbi sikerét az is befolyásolja, hogy a kreatív, profi grafikai megoldások között milyen adatok bújnak meg. Hiszen mégiscsak ezen van a hangsúly. A grafikai háttér felkelti a figyelmet, emlékezetessé teszi a kis kártyát, a tartalma pedig a továbbiakról gondoskodik.


A névjegykártya készítés során a névjegykártya mindkét oldalára kerülhetnek a céggel és a névjegykártya tulajdonosával kapcsolatos adatok. Mi az, aminek mindenképpen ott kell lennie, mi az, amit a saját belátásunkra bízhatunk és mi az, amihez inkább ne ragaszkodjunk?


Mindenekelőtt nyomtatásban kell szerepelnie a cég nevének, ahol dolgozol, ehhez jön a cég logója. A saját neved se maradjon le, valamint a pozíciód megnevezése. A lényeg a kommunikáció, tehát szükség van elérhetőségekre is. Az e-mail és telefonszám mellett ma már a vonatkozó social media platformok adatait is feltüntetik a kártyán névjegykártya készítéskor. Nem rossz ötlet fényképet is feltenni, hiszen a névhez arc is társul ily módon. Ha nemzetközi ügyfélkörrel számol valaki, a névjegykártya lehet kétoldalú, két nyelven írott.


A névjegykártya készítésben tapasztalt nyomdára van szükséged? Nem kell tovább keresned, mert mi mindent biztosítani tudunk ahhoz, hogy az eredménnyel teljes mértékben elégedett legyél! Bízd ránk a névjegykártya készítést, és vedd igénybe kiváló ár-érték arányban nyomdai szolgáltatásainkat! Szívesen nyújtunk bővebb tájékoztatást, ha kapcsolatba lépsz velünk a honlapunkon megtalálható elérhetőségek valamelyikén!A névjegykártya készítés tartalmi oldaláról
GamIT Hungary Kft. Tel.: +36 30 792 1784 Email: info@budapestonlinenyomda.hu Cím: 1147 Budapest, Telepes utca 72-74.