A névjegykártya új élete: egyedi plasztikkártya készítés

A névjegykártya új élete: egyedi plasztikkártya készítés

A névjegykártya ma is egy olyan marketingeszköz, ami minden, az üzleti életben a lábát megvetni akaró vállalkozó számára kötelező darab. Nincs még egy olyan hatékony és egyszerű módja a reklámnak és az azonnali információ átadásnak, mint ennek a kis kártyának a használata. A verseny nagy, a célok pedig egyértelműek: minél hatékonyabban és minél több, új ügyfelet szerezni vagy éppen új partnereket, munkatársakat, ha arra van szükség. Új lehetőség pedig bármilyen alkalommal kínálkozhat, ilyenkor elég csak elegánsan előhúzni a zsebedől a névjegykártyádat, átnyújtani, és máris létrejött a kapcsolat.


Azt szeretnéd, hogy a névjegykártyád ne vesszen el a többi kártya között? Ehhez nem mindig elég a trendi dizájn, az ötletes megvalósítás. Ha egy lépéssel előrébb jársz, akkor a sikert is üdvözölheted a szakmai életedben! A plasztikkártya használata is egy olyan dolog, ami még nem terjedt el, tehát újdonság, ami felkelti a figyelmet. Miért használnál Te is ugyanolyan papírból készült laminált kártyákat, mint a többiek, amikor plasztikkártyát is árnyújthatsz a potenciális ügyfeleknek?


A plasztikkártya természetesen ismert és széles körben használt dolog, de névjegykártyaként elkészítve még mindig nem általános jelenség. Fordulj bizalommal nyomdánkhoz, ha megtetszett az ötlet, és újítsd meg a névjegykártyáidat, válts Te is plasztikkártyára!


Nyomdánkban nagyon kedvező áron készíttethetsz tetszőleges mennyiségben új, egyedi dizájnnal ellátott plasztikkártyákat, amiket hamarosan már használhatsz is. A plasztikkártya lehet színes vagy fekete-fehér, az egyik vagy mindkét oldalára kerülhet szöveg, illetve grafika. Nem csupán az egyedisége kelt feltűnést egy ilyen névjegykártyának, de a tartóssága is. Amíg a papírból készült kártyákra vigyázni kell, mert gyűrődnek, koszolódnak, eláznak és elszakadnak, addig a plasztikkártya szinte mindent kibír, egyszerűbb és problémamentesebb a tárolása, szállítása.


Keress fel minket bizalommal a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén, és kérj árajánlatot egyedi plasztikkártya készítésre!

GamIT Hungary Kft. Tel.: +36 30 792 1784 Email: info@budapestonlinenyomda.hu Cím: 1147 Budapest, Telepes utca 72-74.