A Trodat minőségről

Amikor bélyegző készíttetésre kerül a sor, sokan az olcsóbb megoldásokat választják ahelyett, hogy egy igazán minőségi Trodat darabba fektetnének be. Less be velünk a Trodat bélyegzők világába, és megérted, miért érdemes a márkát választani!

Igaz-e, hogy a Trodat bélyegző drága?
Nos, tény, hogy mivel élen jár az innovációban - magyarul: az újdonságok itt születnek, aztán egy-két évvel később leszivárognak más márkákhoz is -, így a termékek árában benne van a kutatás-fejlesztés költsége is. A Trodat hosszú évek óta 60-90%-ban újrahasznosított anyagokból készíti a bélyegzőket. A gyártáshoz megújuló energiát használnak, és még a fröccsöntéskor keletkezett hőt sem hagyják elveszni: ezzel fűtik az épületet, ahol dolgoznak.


És még nincs vége!

Minden gyártás hagy valamekkora ökológiai lábnyomot. Ámde a Trodat felmérte a sajátját, és a teljes szén-dioxid kibocsátását kompenzálja azzal, hogy a bélyegzők bevételeiből a mindenkori CO2 kibocsátását ellensúlyozó mértékben erdők telepítését támogatja. Ezek a bélyegzők tehát klímasemlegesek. Nos, ezt fizeted meg, amikor Trodat bélyegzőt veszel. Azt, hogy ezzel a vásárlással nem vesszük el a gyerekeink elől az élhető Földet (már ami még maradt belőle). Nem szemetet termelsz, hanem újrahasznosítasz.Trodat bélyegző


GamIT Hungary Kft. Tel.: +36 30 792 1784 Email: info@budapestonlinenyomda.hu Cím: 1147 Budapest, Telepes utca 72-74.