Nagyszerű promóció egyedi, nyomtatott képeslapokkal

Egyedi képeslap nyomtatás


Képeslap nyomtatásHa egy nagyszerű promóciós eszközt keresel, amely költséghatékony és bizonyítottan működik, az egyedileg nyomtatott képeslapok egy remek megoldás lehet! Mi, a Budapest Online Nyomdánál képeslapokat is nyomtatunk csúcskategóriás nyomdagépeinken, hogy a lehető legjobb minőségű nyomatot készítsük gazdag, jellegzetes színekkel és tiszta, éles képekkel. Legyen szó üzletiről, családról vagy barátokról, biztos lehetsz benne, hogy képeslapjaink remekül néznek ki, és a megfelelő üzenetet képviselik!

Természetesen mindenféle marketing anyagot nyomtatunk, a névjegykártyáktól kezdve a szórólapokon, füzeteken és matricákon keresztül egészen az óriásplakátig. A képeslapok azonban mindig népszerűek sokoldalúságuk és alacsony költségük miatt. Íme néhány ok, amiért ügyfeleink egyedileg nyomtatott képeslapokat használnak:


1) Szakkiállítások és rendezvények

Ha kereskedelmi bemutatót, konferenciát vagy eseményt szervezel, vagy részt veszel rajta, a nyomtatott képeslapok tökéletesek a márka és az üzenet megjelenítésére. Tökéletesek önálló promóciókhoz, vagy ha többet szeretnél mondani, tökéletesen együttműködnek más marketing eszközöddel, például szórólapokkal és prospektusokkal.


2) Kiskereskedelmi vagy üzlethelyiségek

Üzletedben az árusító helyeken a képeslapok rendkívül hatékony módjai a termékek, szolgáltatások, ajánlatok vagy egyéb vállalkozások reklámozásának. Praktikus méretük azt jelenti, hogy könnyen hordozhatók és tárolhatók, így napokkal a kézhezvételük után láthatóak és olvashatók.


3) Bárok és klubok

Mindannyian láttunk már képeslapokat bárokban, klubokban és éttermekben. Nagyszerű módja annak, hogy étel- és italajánlatokat, klubesteket, koncerteket vagy új helyszíneket reklámozz.


4) Rendezvények promóciója

A képeslapok kiválóan alkalmasak bármilyen esemény reklámozására, az üzleti konferenciáktól, megnyitóktól vagy kereskedelmi bemutatókig, a bulikig, klubokig, jótékonysági eseményekig vagy koncertekig. Míg A7-től A5-ig terjedő mérettartományban nyomtatunk, a legnépszerűbb opciónk az A6, amely könnyen elfér zsebekben vagy borítékokban.


5) Különleges ajánlatok

A nyomtatott képeslapok kiválóan alkalmasak új ügyfelek vonzására, de ugyanolyan hatékonyak a meglévő ügyfelek tájékoztatására. Mindkét oldalára tudunk nyomtatni, így bőven van helyed ajánlatok, kedvezmények vagy különleges ajánlatok hirdetésére.


6) Meghívók

Esküvőkre, bulikra vagy rendezvényekre a nyomtatott képeslapok tökéletes meghívók. Költséghatékonyak, könnyen küldhetők, és mindkét oldalukra lehetséges a nyomtatás, így elegendő hely marad a részleteknek.

A nyomtatott képeslapok bevált, hatékony marketingeszközök, és ráadásul olcsóak is.


Ha többet szeretnél megtudni, vagy szeretnél árat kérni nyomtatott képeslapok készítéséhez, egyszerűen látogass el a budapestonlinenyomda.hu weboldalunkra, vagy lépj kapcsolatba velünk elérhetőségeink valamelyikén!

GamIT Hungary Kft. Tel.: +36 30 792 1784 Email: info@budapestonlinenyomda.hu Cím: 1147 Budapest, Telepes utca 72-74.