Esküvői meghívó készítés egyedi igények alapján

Az esküvőszervezés rengeteg feladatot ró arra a szerelmespárra, aki úgy dönt, hogy saját maga hozza tető alá az esküvőjét. Mielőtt elérkezik a nagy nap maga, még számos kihívást kell sikeresen teljesíteni, ezer meg egy feladatot kipipálni. Az első dolgok egyike, ami szerepel az esküvői teendők listáján, az az esküvői meghívókkal kapcsolatos feladatok. A meghívót nemcsak szét kell küldeni, de meg is kell tervezni és el is kell készíteni.


Az esküvői meghívó készítés már nem az Önök gondja, ezt bízzák a mi nyomdánkra! Budapesti online nyomdánk sokféle megbízást teljesít, számos szolgáltatást biztosít azoknak az ügyfeleknek, akik formailag kiemelkedő nyomdai anyagokat szeretnének megrendelni. Ezek közé a szolgáltatások közé tartozik az esküvői meghívó készítés is.


Az esküvői meghívó készítés nem olyasmi, amit az esküvő szervezéssel járó feladatok sorának végére lehet hagyni. A vendégeknek időben értesülnie kell arról, hogy mikor számítanak rájuk, és ehhez kapcsolódóan vissza is kell jelezniük időben, hogy részt vesznek-e az eseményen, vagy sem.


Az esküvői meghívó készítéshez szükségünk lesz a meghívók pontos és végleges grafikai tervére, de ha még nincs ilyen, az sem gond, nyomdánk tervezéssel is foglalkozik, nem csupán a kivitelezést tudjuk vállalni. A megfelelő formátumban továbbított terveket a megrendelt példányszámban nyomtatjuk ki, és kész formában szállítjuk ki a megrendelőknek.


Az esküvői meghívó készítés folyamatában nyomdánk biztosítani tudja a precíz munkát, a kiváló minőséget és a színvonalas kivitelezést. A megrendelők által kiválasztott papír típusra nyomtatjuk a szöveget és mintát, a kész meghívókat pedig igény szerint hajtjuk, formázzuk is.


Az első benyomás a meghívókon keresztül éri a leendő vendégeket az esküvőről, amire meghívták őket, szánjanak kiemelt figyelmet az esküvői meghívó készítésre! Ár-érték arányban meggyőző szolgáltatást szeretnének? Egyedi árajánlattal kapcsolatban keressék fel kollégáinkat honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén!


Esküvői meghívó készítés egyedi igények alapján
GamIT Hungary Kft. Tel.: +36 30 792 1784 Email: info@budapestonlinenyomda.hu Cím: 1147 Budapest, Telepes utca 72-74.