A katalógus készítés minőségén sok múlik!

A katalógus készítés minőségén sok múlik!

A divat márkák időről-időre előállnak a legfrissebb look book-jaikkal, amiben színes összefoglalót adnak a legújabb kollekciójukról. Ilyen nyomtatott kiadvány a katalógus vagy a brosúra is, amit azoknak a cégeknek készítenek, amik termék előállítással, szolgáltatásokkal foglalkoznak. A cégeknek is szüksége van arra, hogy a partnerek, ügyfelek számára folyamatosan friss összefoglalót kínáljanak arról, hogy mit tudnak nyújtani az adott területen.


A katalógus készítés olyan szolgáltatás, amit a budapesti nyomdánk kimagasló minőségben kivitelez. A katalógus készítés mellett magazin nyomtatással és brosúra készítéssel is foglalkozunk. A magazin készítés, a katalógus nyomtatás és a brosúra készítés hasonló céllal megrendelt szolgáltatásaink. Mindegyik olyan nyomtatott terméket hoz létre, aminek a célja a prezentáció, a reklám és az információ közvetítése. 


katalógus készítésre olyan gyakran van szükség, amilyen gyakran új termék vagy szolgáltatás kerül egy cég portfóliójába. Fontos naprakésznek lenni, hiszen az ügyfelek is ez alapján fognak megrendeléseket leadni. A katalógus készítéshez persze az aktuális portfólió még önmagában kevés. A tartalom forma nélkül nem teljes és fordítva. 


katalógus készítésnél a külső megjelenés és az elkészült nyomtatvány minősége egyaránt hozzá tesz ahhoz, hogy a befektetés meg tudjon térülni a későbbiekben. A magazin, brosúra vagy katalógus stílusa, külső jegyei is befolyásolják, hogy mennyi új ügyfelet vonz, illetve mennyi régi klienst tud megtartani. Igen, ennyi múlik egy színes kiadványon!


katalógus készítés nyomdai kivitelezésének fázisát bízd profi nyomdára és garantáljuk, hogy a színvonalra nem lesz gondod! A katalógus készítés kedvező ár-érték arányban megrendelhető, igényesen elkészített, esztétikus nyomtatványok kerülnek ki a nyomdai gépeinkből.


Amennyiben katalógus, magazin vagy brosúra nyomtatással szeretnél minket megbízni, keresd kollégáinkat! A weboldalunkon szereplő elérhetőségek egyikén lépj velünk kapcsolatba és kérd egyedi árajánlatunkat!

GamIT Hungary Kft. Tel.: +36 30 792 1784 Email: info@budapestonlinenyomda.hu Cím: 1147 Budapest, Telepes utca 72-74.