Laminálás

Szeretné megőrizni fontos dokumentumainak épségét?


Papír alapú dokumentumaink állagmegőrzésének legjobb megoldása a laminálás. Többek között ajánljuk külső helyszínen elhelyezni kívánt hirdetésekhez, ugyanis a laminálás a kívánt dokumentumainkat vízállová, ellenállóvá teszi a külső behatásokkal szemben. Tökéletes megoldás lehet éttermek, kávézók étlapjához és itallapjához, asztalalátéthez, oklevelekhez, illetve, ha fontos személyes dokumentumainkat, emlékeinket szertetnénk időtállóvá tenni (például egy emlékezetes koncert jegy, gyermekünk rajzai, fontos irataink).


Azon kivül, hogy a laminálási folyamat segitségével, a dokumentumaink tartossá és vizhatlanná tehetőek, a dekoratív kivitelezés funkcióját illetően sem elhanyagolható, ugyanis a laminálási folyamatnak köszönhetően, ahol a dokumentumaink köré egy fólia réteget helyezünk gyűrhetetlenné és téphetetlenné válik. A védelem mellett matt vagy fényes hatással is el látja dokumentumaid.


Összegezve a laminálás előnyei:


  • tartósságot ad papír alapú dokumentumaidnak,
  • vízhatlanná teszt azt,
  • gyűrhetetlenné
  • dekoratív kivitel.


A Budapest Online Nyomdánál többféle lamináló fólia fajtával állunk az Önök rendelkezésére.

Választhat vékony és vastag fólia közül. A vastag laminálófólia kemény bevonatot képez, így kemény tartást biztosít a dokumentumainknak.

A Budapest Online Nyomda a névjegykártyamérettől egészen az A2-es plakátokig vállalja kis- és nagy mennyiségben anyagaid ellenállóvá tételét kiváló áron.


Bővebb információért, vagy egyedi árajánlatért keressen minket bizalommal honlapunkon https://budapestonlinenyomda.hu, vagy az info@budapestonlinenyomda.hu e-mail címen, illetve a +36 30 650 0705 telefonszámon.Laminálás

GamIT Hungary Kft. Tel.: +36 30 792 1784 Email: info@budapestonlinenyomda.hu Cím: 1147 Budapest, Telepes utca 72-74.