Mik a laminált névjegykártyák típusai és előnyei?

A laminálás élénkebbé és tartósabbá teszi a névjegykártyákat, a sima, hagyományos nyomtatott névjegykártyáknál. 

A laminálás növeli a karcállóságot, és megvédi a névjegykártyát a sérülésektől, szennyeződésektől, elszíneződéstől és elhalványulástól.


A laminált névjegykártyák típusai


A fényes, puha tapintású és matt laminált névjegykártyák másképp hatnak. A puha tapintású laminálás, más néven bársony laminálás, matt felületű és bársonyos tapintású. A lágy tapintás és a matt laminálás hasonlónak tűnik, ami megnehezíti a névjegykártya laminálásának kiválasztását.

A választás megkönnyítése érdekében felsoroltuk az egyes laminált névjegykártyák előnyeit. 


Matt laminált névjegykártya előnyei

A matt laminált névjegykártyák alacsonyabb kontrasztot hozhatnak létre a sötét színeken, ami kissé lágyabb megjelenést kölcsönöz a dizájnnak. Ez a legjobb típusú laminált névjegykártya, amely védelmet nyújt a karcolások és törések ellen. Könnyű ráírni filctollal, és nem tükrözi vissza a fényt.

Tökéletes választás: sok szöveges névjegykártyákhoz, időpontkártyákhoz.

Fényes laminált névjegykártyák és előnyeik

A fényes laminált névjegykártyák védőbevonatot biztosítanak, miközben feljavítják a dizájnt. A fényes felület tükrözi a fényt, hogy minden szín élénk és szemet gyönyörködtető legyen. A fényes kivitel jó választás, ha élénkebbé akarja tenni a grafikát, és hogy a színek gazdagabbnak tűnjenek. A színek mélyebbnek tűnnek tisztább vonalakkal, amelyek élesebbé teszik a képeket, összességében élénk kivitelben.

A fényes laminált névjegykártyák tökéletesek kiállításokhoz. A fényvisszaverődés magára vonja a figyelmet, amikor egy kiállítási asztalra rakják. A fényes laminálás kiváló védelmet nyújt a szennyeződések és a sérülések ellen. Így nem kell attól tartania, hogy valaki a táskájába rakja a kártyáját és piszkos lesz.

A legjobb választás: Színes képalapú névjegykártyákhoz, amelyek védelmet igényelnek a szennyeződések és sérülések ellen.


A lágy tapintású laminálás előnyei

A lágy tapintású laminált névjegykártyáink olyan puhák, mint egy friss őszibarack. Sima matt megjelenésű, kellemes, puha és tapintható érzéssel rendelkezik, amely gyakran meglepi az embereket.

A „bársonyos érzés” csodálatos első benyomást kelt. Végül is a kártyája az első fizikai interakció, amelyet az ügyfél a márkájával folytat.

Ez a tökéletes utolsó simítás, ha azt szeretné, hogy névjegykártyái hatással legyenek az új kapcsolatára. A lágy tapintású laminált névjegykártyák kiemelkednek egy forgalmas hálózati eseményen, és segítenek abban, hogy az interakciók emlékezetesebbek legyenek.

A lágy tapintású laminálás másik előnye, hogy a névjegykártyákon lévő szöveget könnyen olvashatóvá teszi. A matt felület nem tükrözi a fényt, ezért jó tükröződésmentes tulajdonságokkal rendelkezik. Ez is népszerűvé teszi a prospektusok nyomtatásánál, hogy a borítón vakondbőr érzetet keltsen.

A legjobb választás: kifinomult első benyomások és luxus hangulatú névjegykártyákhoz.


Laminált névjegykártya
GamIT Hungary Kft. Tel.: +36 30 792 1784 Email: info@budapestonlinenyomda.hu Cím: 1147 Budapest, Telepes utca 72-74.