Névjegykártya GYIK

Névjegykártya nyomtatásMi, a Budapest Online Nyomdánál szinte naponta kapunk kérdéseket névjegykártyákkal kapcsolatban. A névjegykártya súlyától a laminálási lehetőségekig nincs olyan, amit korábban ne hallottunk volna, vagy ne lett volna kérdés. Ezért ebben a bejegyzésben válaszokat adtunk a legnépszerűbb névjegykártyákkal kapcsolatos GYIK-re, segítve Téged, hogy többet tudj meg ennek a marketinganyagnak a készítéséről.


Mi az a névjegykártya?

Nyilvánvaló kérdésnek tűnhet, de meglepődnél, milyen gyakran halljuk! Lényegében a névjegykártya egy kis darab marketinganyag, amely tartalmazza a vállalkozás kulcsfontosságú adatait, például logót, elérhetőségeket, webcímet és így tovább. Kezelhető méretük lehetővé teszi az üzlettulajdonosok számára, hogy könnyedén terjeszthessék őket, például a direkt mail kampányokon, kereskedelmi bemutatókon, kiállításokon és vállalati találkozókon keresztül.


Hogyan tervezzünk névjegykártyát

A névjegykártya tervezése teljes mértékben a Te egyedi igényeidtől függ, azonban van néhány irányelv, amelyet mindenkinek be kell tartania:

-        A névjegykártyáknak márkaközpontú kialakításúnak kell lenniük, amely összhangban van az összes többi üzleti csatornával

-        A kiválasztott betűtípusoknak könnyen olvashatónak kell lenniük

-        Az elérhetőségeket egyértelműen kell feltüntetni

-        A vállalkozás logóját is fel kell tüntetni

Mi a névjegykártya súlya?

A névjegykártya tömege a névjegykártya vastagságára vonatkozik. Általános szabály, hogy minél magasabb gramm (g) számú a papír, annál vastagabb a névjegykártya. Az átlagos névjegykártya vastagság a 350g.


Testreszabhatom névjegykártyáimat?

Természetesen! A méretek széles skálájából választhatsz, beleértve a 85 mm x 55 mm, 90 mm x 50 mm, 90 mm x 55 mm vagy 170 mm x 55 mm méretű hajtogatott kártyákat. A kártyák nyomtathatók álló vagy fekvő, egyoldalas vagy kétoldalas kivitelben is. Kiváló minőségű papírok közül választhatunk, mint például a bevonat nélküli papír és a selyem vagy fényes bevonatú papír (újrahasznosított opció kapható selyem és bevonat nélküli változatban is). A tartósság és a professzionalizmus érzése érdekében miért ne alkalmazhatnál matt vagy fényes laminálást?


Névjegykártya nyomtatás a Budapest Online Nyomdánál

Miután elolvasta a névjegykártyákkal kapcsolatos gyors GYIK leírásunkat, feltétlenül látogasson el a a névjegykártyákról szóló aloldalunkra. Itt megrendelheted, vagy akár az ingyenes online képszerkesztőnk segítségével meg is tervezheted álmaid névjegykártyáit, és gyorsan eljuttathatod azokat az ország bármely pontjára.

GamIT Hungary Kft. Tel.: +36 30 792 1784 Email: info@budapestonlinenyomda.hu Cím: 1147 Budapest, Telepes utca 72-74.