Névjegykártya készítés: mire figyelj a tökéletes végeredmény érdekében?

A névjegykártyák rendkívül kulcsfontosságú szerepet töltenek be az üzleti életben, azonban manapság már nem csupán egyszerű adathordozóként funkcionálnak, hanem egyre inkább önkifejezési eszközök is. De pontosan mire is érdemes figyelni a tökéletes névjegykártya készítés érdekében?


Névjegykártya készítéskor az első és legfontosabb, hogy az adatok úgy kerüljenek elrendezésre, hogy átláthatóak és egyértelműek legyenek. Ha sok információt szeretnél megjeleníteni, használd fel bátran a kártya mindkét oldalát: az elmúlt időszakban hatalmas népszerűségnek örvend ez a megoldás. Vigyázz, mert az összhatást könnyen el tudja rontani egy rosszul kiválasztott, nehezen olvasható betűtípus!


Névjegykártya készítéskor mindenképp kerüld a túldíszítettséget, hiszen az egyszerűbb minták, motívumok sokkal igényesebb összképet biztosítanak. Ehhez szorosan kapcsolódik a színhasználat is: kerüld a túl harsány színeket, és használd inkább a pasztelleket!


Ha bővebb információkra lenne szükséged a névjegykártya készítésről vagy igénybe vennéd ezzel kapcsolatban szolgáltatásunkat, keress bennünket bizalommal elérhetőségeinken!


Névjegykártya készítés
GamIT Hungary Kft. Tel.: +36 30 792 1784 Email: info@budapestonlinenyomda.hu Cím: 1147 Budapest, Telepes utca 72-74.