Nyomdai termékek országos kiszállítással!

Nyomdai termékek országos kiszállítással!A webes rendelések egyik nagy előnye az, hogy a megvásárolni kívánt terméket anélkül kapjuk meg, hogy ki kellene tenni a lábunkat az ajtón. A mai világ tempója különbözik a néhány évtizeddel ezelőttiétől, aminek a jellemzője a felgyorsulás. Mindent minél gyorsabban kell elintézni, igazodni a többiek tempójához. Aki késlekedik, az lemarad megrendelőkről, üzletekről, bevételekről. Ennek tudatában alkottuk meg a nyomdai termékekhez kapcsolódó szolgáltatásainkat is.


Minden hozzánk forduló vásárlónak, illetve ügyfélnek kiszállítást biztosítunk a megrendelt nyomdai termékekből. A legtöbb céggel ellentétben mi nem csupán a székhelyünkre és a környékre szállítjuk ki a megrendelt nyomdai termékeket, hanem országos kiszállítást működtetünk! Ezzel a szolgáltatással azt szeretnénk elérni, hogy ügyfeleinknek, érdeklődőinknek ne kelljen kompromisszumot kötniük, az ország bármelyik részében éljenek is.


Akár magánszemélytől érkező megrendelésről van szó, akár céges vásárlásról, mi minden esetben biztosítjuk a lehető legrövidebb időn belül a kiszállítást. Tudjuk, hogy a kiszállítás megbízhatósága mindig nagyon eltérő, gyakori a késve érkező megrendelés, arról nem is beszélve, hogy a termék sérülten is megérkezhet. Mi gondoskodunk arról, hogy ez ne történhessen meg, és minden nyomdai termékünket olyan kollégákra, futárszolgálatra bízzuk, akiktől mi is szívesen várnánk csomagot.


Amikor valaki esküvőre vagy szervezés alatt álló rendezvényre készül, mindennél fontosabb, hogy a meghívók, menükártyák, egyéb nyomdai termékek határidőre megérkezzenek, hiszen tovább kell őket küldeni a meghívottaknak. Ugyanígy a brosúrák, plasztik kártyák, szórólapok, reklámtáskák esetében is fontos a megbízható kiszállítás.


Nyomdánk ragaszkodik ahhoz, hogy ügyfeleinek minden téren biztosítsa a legmagasabb minőséget és kedvező ár-érték arányú nyomdai termékeket értékesítsen. Ahogyan a rendelés kivitelezése, úgy a kiszállítása is ezeket az elveket követi.


Rendelj nyomdai termékeinkből, és vedd őket kézhez bárhol az országban!

GamIT Hungary Kft. Tel.: +36 30 792 1784 Email: info@budapestonlinenyomda.hu Cím: 1147 Budapest, Telepes utca 72-74.