Prospektus és magazin nyomtatás

A prospektusok szolgáltatásaink, termékeink legfőbb népszerűsítői. Meghatározó lehet egy ilyen brosúra jó kivitelezése, mely a termék minőségére is utalhat és mivel ezeket a megrendelők megőrzik, használják, az időt álló jó minőségű prospektusnak egyben reklám hordozóként is nagy szerepe van.

 

A pontos koncepció megtervezése már a kezdeteknél, tervezéskor isBrossúra és magazin nyomtatás fontos. A prospektusok kialakításának széles tárházával lehet kalkulálni. Mind méretét tekintve, vagy színezését, lakkozását, UV formalakkozást tekintve. Egyedi kinézetet biztosíthatunk még, mivel a borítót fóliázhatjuk, metál présfóliázhatjuk, UV lakkozhatjuk, stancolhatjuk, vagy akár lefűzhetjük, ezáltal hosszú ideig rendszerezve lehet tárolni prospektusainkat. A lefűzés nemcsak egyféleképpen lehetséges. Lehet omega kapcsos megoldással, gyűrűs mappába (ez az egyik legidőtállóbb tárolást teszi lehetővé), vagy spirálozott gerincű (ez vastagabb prospektusok összeállítására ajánlott), vagy ragasztott gerincű módon. Ez utóbbi többfajta papír minőség kombinálására alkalmas.
Magazin és brossúra nyomtatás
A magazinok nyomtatásánál az elsődleges szempont a gyorsaság és a költséghatékonyság. Manapság már a környezettudatosság szempontjait is figyelembe lehet venni, mivel lehetőség van újrahasznosított vagy felelős erdőgazdálkodásból származó FSC papír használatára.

GamIT Hungary Kft. Tel.: +36 30 792 1784 Email: info@budapestonlinenyomda.hu Cím: 1147 Budapest, Telepes utca 72-74.