Grafikai tervezés személyre szabva

Bárkinél felmerülhetnek olyan grafikai vagy nyomdai feladatok, amelyeket szakember felkeresésével érdemes megvalósítani. Kreatív grafikusaink segítségével személyre szabott grafikai anyagot készítünk.


Csak a képzeleted szabhat határt nekünk!

Te megálmodod, mi megvalósítjuk!

  • Grafikai tervezés
  • Egyedi grafikai tervezés

Grafikai tervezésre szinte minden vállalkozásnak szüksége van, amelyik szeretne jól teljesíteni a mai,Grafikai terezés kiélezett piaci versenyben. A megjelenés ugyanis kiemelten fontos, hiszen az esetleges ügyfelek, vagy vásárlók sokszor egyetlen pillantás után döntenek is, és ha nem nyeri el a tetszésüket, amit látnak, máshová fordulnak ugyanazért a szolgáltatásért, illetve termékért. Ha egy cég terméke kiváló minőségű, a szolgáltatása elsőrangú, de nincs megfelelő arculata, az önmagában még kevés a sikerhez.


A grafikai tervezés alapja számos szempontból az elrendezés és a kompozíció, ami megadja az összkép alapját. Ettől lesz könnyen értelmezhető és átlátható egy kész termék, a hiányától viszont olyan érzésünk lehet, hogy egy logó, vagy más grafikai munka nem áll össze. Egy tapasztalt, illetve tehetséges grafikus azonnal felismeri az ilyen jellegű problémákat, és könnyedén képes javítani is őket, természetesen az ügyfele kéréseivel összhangban.


Egy digitális nyomda sem működhet grafikai tervezés, illetve profi grafikusok nélkül, így nálunk is egy tehetséges, tapasztalt és szakmailag elismert grafikusokból álló csapat felel a kiváló minőségű grafikai termékekért. A teljes arculat megtervezése, majd a szükséges termékek nyomtatása számunkra nem jelent akadályt. A cég logójától a névjegykártyákon át a bélyegzőkig mindent megtervezünk és elkészítünk, ami a sikeres üzlethez szükséges lehet, de ha prospektusokra, plakátokra, szórólapokra, vagy egyéb reklámeszközökre lenne szükség, azokat is ránk bízhatod!


Bármilyen grafikai tervezésről van szó, mi teljesítjük a kérésedet, megvalósítjuk az elképzeléseidet, a látvány pedig minden munkánk esetében önmagáért beszél. Fordulj hozzánk bizalommal, ha grafikai tervezésre lenne szükséged, és garantáltan nem fogsz csalódni a végeredményben!


Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet grafikai tervezési szolgáltatásunk iránt, vagy kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Kapcsolat

Amennyiben honlapunkon nem találtál választ kérdéseidre, fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén.

Szakmai kérdéseidre minden esetben a megrendelésed kivitelező munkatársunk ad választ - pár órán belül, akár hétvégén is.

Telefon

 

+36 30 650 0705

Nyitvatartás


Hétfő - Péntek:
08:00 - 20:00
Szombat - Vasárnap:
08:00 - 20:00

 

Kérjük, minden mezőt töltsön ki!
Kérjük, minden mezőt töltsön ki! Helytelen e-mail cím!
Kérjük, minden mezőt töltsön ki!
Üzenete sikeresen elküldve! Köszönjük! Hamarosan válaszolunk!
Hiba! Üzenetét sajnos nem tudtuk elküldeni!

Budapest Online Nyomda

Cég adatok

 

GamIT Hungary Kft.
Székhely: 1147 Budapest, Telepes utca 72-74. pinceszint 37.
Adószám: 24982214-1-42
Bankszámlaszám: 10100716-66990300-01004004
(Budapest Bank)

 

   Copyright © 2017. All rights reserved. 
   Adatvédelmi nyilatkozat

GamIT Hungary Kft. Tel.: +36 30 792 1784 Email: info@budapestonlinenyomda.hu Cím: 1147 Budapest, Telepes utca 72-74.