Szállítási információk


A szállítás egész Magyarország területére ingyenes, ez alatt kivételt képeznek a nem budapesti címre rendelt bélyegzők, a kis tételben (pár darabszámos) nyomdai tételek Budapesten kívüli szállítása, illetve a személyes ajándéktárgyak az ország egész területére.

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐK
Termékeink általában 3 szállítási határidővel rendelkeznek, melyek jelentősen befolyásolhatják árainkat. Minél több időt hagysz nekünk a gyártásra, annál kedvezőbb árat kínálunk Neked.

Normál szállítási határidő: többnyire 7-9 munkanapos átfutást garantál. Amennyiben a legkedvezőbb ár elérése a célod, a határidőt illetően pedig engedékenyebb vagy, válasszd a normál szállítási módot és szokatlanul kedvező árakat fogsz tapasztalni.

A Gyors szállítási határidő 4-7 munkanap, ez a normál szállíási módnál ugyan magasabb, de még mindig kifejezetten kedvező árakat kínál. Egy nagyon jó kompromisszum a határidő és az ár tekintetében.

Az Express szállítás átfutási ideje 1-3 munkanap. Az árak ennél a szállítási típusnál a legmagasabbak, viszont még mindig nem haladják meg a normál piaci árszintet.​​​​​​​

Foxpost csomagfeladás
GamIT Hungary Kft. Tel.: +36 30 792 1784 Email: info@budapestonlinenyomda.hu Cím: 1147 Budapest, Telepes utca 72-74.