• A névjegykártya elengedhetetlen kelléke egy üzletember munkájához, kiváltképpen, ha célja hogy minnél többen ismerjék Őt, szolgáltatásait, vagy cégét, hiszen a névjegykártya az egyik legjobb önmarketing eszköz.
  Azonban a névjegykártyát nem elég megterveztetni és elkészíttetni, tudni kell azt átadni is!


 • A plasztikkártya nem mindennapi, lenyűgöző módon képviseli Önt, cégét. Széleskörű felhasználhatósága, praktikussága és időtállósága miatt egyre népszerűbb.
  Tartós alapanyagának köszönhetően időtálló megoldás, akár szélsőséges körülmények között is használható: a plaszikkártya ellenáll a víznek, nem szakad, nem gyűrődik, nem törik.


 • A prospektusok szolgáltatásaink, termékeink legfőbb népszerűsítői. Meghatározó lehet egy ilyen brosúra jó kivitelezése, mely a termék minőségére is utalhat és mivel ezeket a megrendelők megőrzik, használják, az időt álló jó minőségű prospektusnak egyben reklám hordozóként is nagy szerepe van


 • Érdekli a plakátkészítés nagy méretben? Ha nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható szakembereket keres céljai megvalósításához, ismerje meg a Budapest Online Nyomda csapatát! Vállalkozásunk teljes körű segítséget nyújt, hiszen nem csupán a nyomtatásból vesszük ki a részünket, hanem igény esetén akár a grafikai tervezést is ránk bízhatja.


 • Magyarországon az elterjedt szabványméret a 90x50 mm, fekvő formátumú névjegykártya.

  A névjegykártyákat átalában 300g műnyomó papírra, vagy kreatív kartonpapírra nyomtatjuk.
  Egy névjegykártya nem lehet piszkos, gyűrött.
  A Budapest Online Nyomda az általános egy, illetve két oldalas névjegykártyák mellett vállal speciális névjegykártya készítést is.
   


 • Történt már veled olyan, hogy valaki egy kis papírfecnire írta le az adatait neked, vagy esetleg te is jártál már így? A névjegykártya a felkészültségre is utal.
  Készíts névjegykártyát nálunk gyorsan, minőségi alapanyagokból. Mennyiségi kedvezménnyel, házhoz szállítással!


 • A molinó látványos és feltűnő, így praktikus reklámhordozó, többször is felhasználható, mely cég reklámozásához, rendezvények, ünnepek, partik elengedhetetlen kelléke és dekorációja.
  Erős, PVC alapanyagú, nyomtatott reklámponyva, mely éppen tartóssága miatt jól bírja a környezeti hatásokat, például a változó időjárást, ezáltal hosszú élettartamú reklámeszköz, mely kül- és beltéren egyaránt alkalmazható.


 • Képzelje el, ahogyan az egyik találkozón vagy egy szakmai eseményen találkozik valakivel, aki érdeklődik a cége és a szolgáltatásai iránt. Mit tesz Ön? Természetesen a zakója zsebébe nyúl vagy a tárcáját veszi elő és kihúzza a névjegykártyáját. Átadja az illetőnek, hogy keresse fel, ha szüksége lesz rá. De mi történik, ha nincs saját névjegykártyája vagy kifogyott belőle?


 • Egyszerű és praktikus megoldás dokumentumainkat műanyag spirállal rendszerezni, ami egyébiránt gyors és olcsó megoldás is.
  A hétköznapi életben is naponta találkozunk spirálkötéssel otthonunkban és a munkahelyünkön, ugyanis kedvelt eljárás az üzleti életben (pl. termékismertetők, prezentációk, brosúrák) és a diákok (könyvek, tananyagok) számára egyaránt.


 • Egy cégnek többféle dolog miatt lehet szüksége profi nyomdai megoldásokra, amiket nem feltétlenül tud helyben, a saját eszközeivel megcsinálni. Például ahhoz, hogy igazán látványos és színvonalas szórólapokat kapjunk, profi gépeket érdemes használni, mert csak ezekkel lehet költséghatékony a végeredmény.


 • Egy bélyegző sokkal több lehetőséget rejt magában, mint egy tipikus kék, vagy fekete cégadatokat tartalmazó nyomat!
  Ragadja meg a legetőséget, és használja ki bélyegzőjét marketing célokra is!


 • Manapság azok a szolgáltatások tudnak fennmaradni és széles ügyfélkört kialakítani maguknak, amik nemcsak magas színvonalat képviselnek, hanem bármikor elérhetőek. A gyorsaság korunk egyik elsőszámú elvárása, és ez igaz a nyomdai megoldásokra is. Kinek van ideje egyik üzletből a másikra szaladgálni, letesztelni több, különböző, egymástól távol eső helyet is? Erre nincs is szükség, ha mindent online el lehet intézni!


GamIT Hungary Kft. Tel.: +36 30 650 0705 Email: info@budapestonlinenyomda.hu Cím: 1147 Budapest, Telepes utca 72-74.