• Saját névjegykártya nélkül ma már egyetlen vállalkozó sem indulhat el az irodából. Bármikor adódhat olyan alkalom, amikor új ügyfeleket szerezhet, népszerűsítheti a cégét és gyarapíthatja a megrendelések számát. Arról számos helyen esik szó, hogy mitől lesz egy névjegykártya divatos vagy designos, melyek a névjegykártya készítés legfrissebb trendjei. Ezek a formai szempontok, de ritkábban esik szó a másik oldalról, a tartalmi dolgokról.


 • Üzletet nyit, amiről szeretne minél több embert értesíteni? Bővíti a szolgáltatásai körét, és igyekszik minél több érdeklődőt fogadni? Gyorsan és hatékonyan informálhatja az embereket, ha megfelelő marketingeszközöket használ. Kreatív szórólapok nyomtatásával nagy esélye van a profit növelésére.


 • Vállalkozást indít, és szüksége van minden eszközre, amivel könnyítheti a munkáját? Esetleg régóta tevékenykedik, és szüksége van új bélyegzőre? Sok időt spórolhat a feladatok elvégzése során, ha profi bélyegző készítés mellett dönt. Mielőtt ezt megteszi, fontos, hogy átgondoljon néhány szempontot.


 • Amikor az ügyfelek szórólap nyomtatással kapcsolatos szolgáltatást keresnek, a magas színvonal mellett nagyon fontos, hogy a megrendelt mennyiséget a nyomda rövid határidővel tudja biztosítani, hiszen egy esemény vagy termék népszerűsítésénél minden nap számít. Ha még nem találtál ilyen szolgáltatást, ne kutass tovább, ugyanis jó helyen jársz!


 • Ha irodai munkával foglalkozol, jól tudod, hogy bizonyos kellékek nélkül nem lehet hatékonyan dolgozni. A bélyegző is egy ilyen kellék, amire sokszor napi szinten szükség van. A különböző dokumentumokról nem hiányozhat egy név, egy dátum, egy hivatalos pecsét, amit bélyegzővel gyorsan, pontosan lehet kivitelezni.


 • Ha vállalkozásod teljes szolgáltatáspalettáját szeretnéd részletekbe menően reklámozni, egy több oldalas kiadvány a legjobb választás, hiszen szöveges és vizuális elemek együttesével segíti bemutatni mindazt, amit közvetíteni szeretnél célközönséged felé.


 • Szeretné a szolgáltatására, vagy egy eseményre minél több ember figyelmét felhívni? Olyan módszert keres a reklámozásra, ami igazán eredményes? Könnyedén eljuthat az üzenete a célközönséghez, ha a szórólapok készítése mellett dönt. A szórólapok költséghatékony és ismert marketingeszközök. Minél kreatívabb nyomtatványokat terjeszt, annál jobb eredményt érhet el.


 • A névjegykártya elengedhetetlen kelléke egy üzletember munkájához, kiváltképpen, ha célja hogy minnél többen ismerjék Őt, szolgáltatásait, vagy cégét, hiszen a névjegykártya az egyik legjobb önmarketing eszköz.
  Azonban a névjegykártyát nem elég megterveztetni és elkészíttetni, tudni kell azt átadni is!


 • A plasztikkártya nem mindennapi, lenyűgöző módon képviseli Önt, cégét. Széleskörű felhasználhatósága, praktikussága és időtállósága miatt egyre népszerűbb.
  Tartós alapanyagának köszönhetően időtálló megoldás, akár szélsőséges körülmények között is használható: a plaszikkártya ellenáll a víznek, nem szakad, nem gyűrődik, nem törik.


GamIT Hungary Kft. Tel.: +36 30 650 0705 Email: info@budapestonlinenyomda.hu Cím: 1147 Budapest, Telepes utca 72-74.