• A szórólap nyomtatás egy nagyon hatékony marketingeszköz, amelynek segítségével célzottan eljuttathatsz üzeneteket, hirdetéseket, ajánlatokat a célközönségedhez. A szórólapokat általában kézzel osztogatják, de elhelyezhetők újságárusító dobozokban, postaládákban.


 • A plakát nyomtatás egy nagyon fontos része a reklámiparnak, mivel segít a termékek és szolgáltatások népszerűsítésében. A plakátokat számos helyen használják, mint például az utcákon, az üzletekben, az iskolákban és a munkahelyeken.


 • A névjegykártya nagyszerű módja annak, hogy bemutatkozz valakinek, különösen, ha konferencián vagy kiállításon találkoztok. Olyan információkat is nyújtanak, amelyek segítenek az embereknek emlékezni rád, ami azt jelenti, hogy később újra kapcsolatba léphetnek veled


 • Ha egy nagyszerű promóciós eszközt keresel, amely költséghatékony és bizonyítottan működik, az egyedileg nyomtatott képeslapok egy remek megoldás lehet! Mi, a Budapest Online Nyomdánál képeslapokat is nyomtatunk csúcskategóriás nyomdagépeinken, hogy a lehető legjobb minőségű nyomatot készítsük gazdag, jellegzetes színekkel és tiszta, éles képekkel. Legyen szó üzletiről, családról vagy barátokról, biztos lehetsz benne, hogy képeslapjaink remekül néznek ki, és a megfelelő üzenetet képviselik!


 • Mi, a Budapest Online Nyomdánál szinte naponta kapunk kérdéseket névjegykártyákkal kapcsolatban. A névjegykártya súlyától a laminálási lehetőségekig nincs olyan, amit korábban ne hallottunk volna, vagy ne lett volna kérdés. Ezért ebben a bejegyzésben válaszokat adtunk a legnépszerűbb névjegykártyákkal kapcsolatos GYIK-re, segítve Téged, hogy többet tudj meg ennek a marketinganyagnak a készítéséről


 • A jelenlegi üzleti környezet kedvez a kortárs marketingcsatornáknak, például a közösségi médiának, az e-mailes hírleveleknek, a kiskereskedelmi alkalmazásoknak és így tovább. De a plakáthirdetés még nem halt meg. A főutcákat továbbra is elárasztják a nagy formátumú plakátok, amelyek kiemelik a márkák legjavát, és demonstrálják, hogy a mai napig hasznosak a reklámozásban. Ebben a bejegyzésben bemutatjuk a plakátok fontosságát az Te vállalkozásod reklámozásában is, részletezve a fő üzleti előnyeiket


 • Ön tudja milyen előnyökkel jár a digitális nyomtatás a hagyományos nyomtatási módszerekkel szemben? Ebben a bejegyzésben a megpróbáljuk összeszedni a digitális és a hagyományos ofszetnyomtatás közötti különbséget, majd a digitális nyomtatás 5 legfontosabb előnyét, amelyek előnyösek lehetnek Önnek és vállalkozásának


 • Szórólap nyomtatásra használható legjobb papírméretek
  A legjobb méretű szórólap az A5-ös, de néha az A6-os szórólapok jobbak lehetnek, a költségvetéstől, a tartalomtól és a terjesztés módjától függően.

  Mi a szabványos szórólap mérete?

  Akár nyilvános helyen osztogatják a szórólapokat, akár postaládákba helyezik, a leggyakoribb szórólapméret az A5. Olvassa tovább cikkünk, és megtudja, miért az A5-ös szórólapok a legnépszerűbbek, és mikor lehet jobb választás az A6-os szórólap méret.


 • A laminálás élénkebbé és tartósabbá teszi a névjegykártyákat, a sima, hagyományos nyomtatott névjegykártyáknál. 

  A laminálás növeli a karcállóságot, és megvédi a névjegykártyát a sérülésektől, szennyeződésektől, elszíneződéstől és elhalványulástól.


 • Hiába hálózta be mára már a világot az internet, még mindig nagy szükség van az offline alapú tájékoztatásra is. Ha szeretne kézzel fogható marketingeszközt használni, éljen a szórólap nyomtatás adta lehetőségekkel!


 • Bármilyen rendezvényt is szervezünk, legyen akár magán, akár üzleti célú rengeteg előkészületet igényel, és a meghívók tervezésére és nyomtatására is nagy figyelmet kell fordítsunk.


 • Szeretnéd, ha minél több ember ismerné a szolgáltatásaid? Akciót hirdetsz, amivel az a célod, hogy sokan betérjenek az üzletedbe? Az ünnepek közeledtével minden vállalkozó kedvezményekkel várja az érdeklődőket, ezért fontos, hogy Te is többféle módon népszerűsíts. Szórólapok készítésével és ezek terjesztésével elérheted, hogy sokan tudomást szerezzenek a szolgáltatásaidról, azonban az is lényeges, hogy hol és milyen reklámanyagot készíttetsz.


 • A divat márkák időről-időre elállnak a legfrissebb look book-jaikkal, amiben színes összefoglalót adnak a legújabb kollekciójukról. Ilyen nyomtatott kiadvány a katalógus vagy a brosúra is, amit azoknak a cégeknek készítenek, amik termék előállítással, szolgáltatásokkal foglalkoznak. A cégeknek is szüksége van arra, hogy a partnerek, ügyfelek számára folyamatosan friss összefoglalót kínáljanak arról, hogy mit tudnak nyújtani az adott területen.


 • Az egyik leggyakoribb reklámeszköz mai világunkban is a plakát, ami lépten-nyomon felbukkan az utcákon, házfalakon, buszmegállókban és még a föld alatt is. A plakátokhoz hasonló reklámeszköz a molinó is. Mindkettő termék megrendelhető különböző méretben és a kívánt grafikával.


GamIT Hungary Kft. Tel.: +36 30 792 1784 Email: info@budapestonlinenyomda.hu Cím: 1147 Budapest, Telepes utca 72-74.