Névjegykártya készítés Önnek is, egyedi igények alapján!

Névjegykártya készítésKépzelje el, ahogyan az egyik találkozón vagy egy szakmai eseményen találkozik valakivel, aki érdeklődik a cége és a szolgáltatásai iránt. Mit tesz Ön? Természetesen a zakója zsebébe nyúl vagy a tárcáját veszi elő és kihúzza a névjegykártyáját. Átadja az illetőnek, hogy keresse fel, ha szüksége lesz rá. De mi történik, ha nincs saját névjegykártyája vagy kifogyott belőle? Ne hagyja, hogy ez megtörténjen!


Forduljon nyomdánkhoz bizalommal és vegye igénybe névjegykártya készítéssel kapcsolatos szolgáltatásainkat! Nyomdánk segítségével a névjegykártya készítés rövid határidővel kivitelezhető, kedvező áron megrendelhető. Önnek csak azt kell eldöntenie, hogy hány darab legyen, milyen papírra nyomjuk és hogy hová szállítsuk.

A névjegykártya készítésben igyekszünk a modern trendeknek megfelelni, de minden egyedi elképzelést is szívesen megvalósítunk!


Lépjen velünk kapcsolatba nyomdánk honlapján közzétett elérhetőségeink egyikén és kérjen árajánlatot tőlünk névjegykártya készítésre!

GamIT Hungary Kft. Tel.: +36 30 792 1784 Email: info@budapestonlinenyomda.hu Cím: 1147 Budapest, Telepes utca 72-74.