Szórólapok és brosúrák

A szórólapok és brosúrák készíttetése egy olyan alacsony költségű befektetés, amellyel hatékonyan és gyorsan generálható üzleti haszon, fokozható szolgáltatásaink iránt az érdeklődés, emellett hosszútávon is hozzájárulhat vállalkozásunk sikeres működéséhez.


Ha vállalkozásod tevékenységi körét, esetleg egy adott terméket szeretnél reklámozni, az egy- vagy kétoldalas szórólapok kiváló felületül szolgálhatnak hozzá. Kínálatunkban a standard szórólap méreteken kívül két négyzet alakú formátum (120x120 mm, 200x200 mm) is megtalálható, emellett akár hajtogatott formátumot is kérhet. Emellett többféle papír közül is választhat: 130-, 170-, 250- és 350 grammos.


Ha vállalkozásod teljes szolgáltatáspalettáját szeretnéd részletekbe menően reklámozni, a brosúra a legjobb offline hordozó a feladatra, hiszen szöveges és vizuális elemek együttesével segít bemutatni mindazt, amit közvetíteni szeretnél célközönséged felé. Alacsony költségei ellenére gyors és hatékony eszköz az új ügyfelek bevonzásában. Cégünk igény szerinti méretben, hajtogatott brosúrák, katalógusok, prospektusok készítését is vállalja.


Szórólap és brosúra

GamIT Hungary Kft. Tel.: +36 30 792 1784 Email: info@budapestonlinenyomda.hu Cím: 1147 Budapest, Telepes utca 72-74.