Minőségi szórólap nyomtatás

 Kiváló színek   Minőségi papíralapanyag 

  Ingyenes házhozszállítás


A szórólap az egyik leghatékonyabb és leginkább megfizethető marketingeszköz. Az a legjobb benne, hogy csak annyit kell rendelned belőle, amennyire éppen szükséged van. Nyomdai technológiánknak köszönhetően kis és nagy mennyiséget el tudunk készíteni, akár rövid határidővel is. Meglévő grafikai anyag hiányában a tervezést is ránk bízhatod, készséggel állunk rendelkezésedre.

Egy szórólap sokrétű felhasználási területtel rendelkezik: felkeltheti a figyelmet, informálhat, vagy akár aktivitásra is sarkalhat, hiszen tartalmazhat sorsjegyet, vagy perforált kitölthető, visszaküldhető részt. A szórólapot számos úton eljuttathatjuk a célszemélyekhez: osztogatva, postaládákba bedobva, használhatjuk akár rendezvényeken, vagy az üzletünkben is. A szórólap mérete, kivitele és papírminősége igazodik a felhasználási, illetve terjesztési területhez.

Szórólap
Szórólap minőség és design
Szórólap árak
Szórólap

Szórólap nyomtatás

(Feltöltés alatt)

Szórólap nyomtatás a minőség és design jegyében!

szórólap nyomtatásA marketing eszközök között továbbra is fontos helyet foglal el a szórólap. Ez a színes, informatív, figyelemfelkeltő papírdarab nagy dolgokra képes. Eljuttatja az emberekhez azokat az információkat, amikből megtudhatják, ha egy új üzlet nyílik, érdekes esemény van készülőben vagy hatalmas akció közeledik.

 

A szórólap nyomtatás persze csak abban az esetben kifizetődő befektetés, ha igényesen is van elkészítve. Mind tartalomban, mind pedig formailag legyen profi, különben csak pénzkidobás. A minőségi szórólap designos, felkelti az emberek figyelmét, arra ösztönöz, hogy végig olvassák a rajta lévő szöveget.

 

Ha az ötlet már megvan és a grafikai tervek is csak a nyomdára várnak, forduljon hozzánk bizalommal és rendeljen szórólap nyomtatást! A méretek és papírfajták nagy választéka mellett gondoskodunk a szakszerű kivitelezésről és a rövid határidőkről is. Lépjen kapcsolatba velünk honlapunkon megadott elérhetőségeinken és kérjen árajánlatot szórólap nyomtatásra!

Szórólap méretek

 

 

Szórólap minőség és design
Szórólap árak

Kapcsolat

Amennyiben honlapunkon nem találtál választ kérdéseidre, fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén.

Szakmai kérdéseidre minden esetben a megrendelésed kivitelező munkatársunk ad választ - pár órán belül, akár hétvégén is.

Telefon


+36 30 792 1784

Nyitvatartás


Hétfő - Péntek:
08:00 - 20:00
Szombat - Vasárnap:
08:00 - 20:00

 

Kérjük, minden mezőt töltsön ki!
Kérjük, minden mezőt töltsön ki! Helytelen e-mail cím!
Kérjük, minden mezőt töltsön ki!
Üzenete sikeresen elküldve! Köszönjük! Hamarosan válaszolunk!
Hiba! Üzenetét sajnos nem tudtuk elküldeni!

Budapest Online Nyomda

Cég adatok

 

GamIT Hungary Kft.
Székhely: 1147 Budapest, Telepes utca 72-74. pinceszint 37.
Adószám: 24982214-1-42
Bankszámlaszám: 10100716-66990300-01004004
(Budapest Bank)

 

   Copyright © 2017. All rights reserved. 
   Adatvédelmi nyilatkozat

GamIT Hungary Kft. Tel.: +36 30 792 1784 Email: info@budapestonlinenyomda.hu Cím: 1147 Budapest, Telepes utca 72-74.